Nyheder
Belysning

Hurtig leveringer

Altid prisgaranti

30 dages returret

Skynest Motion Gulvlampe, Antracitgrå
-18%
Flos - logotype - Rum21.dkFlos - logotype - Rum21.dk

Skynest Motion Gulvlampe, Antracitgrå

DKK 27 224DKK 33 343
Oplev den fængslende Skynest Motion gulvlampe fra Flos, en ekstraordinær lampe med diffust lys og teknologiske innovationer.
Leveringstid:  4-6 uger

Skynest Motion Gulvlampe

DKK 27 224

Hurtig og sikker levering
Altid prisgaranti
30 dages returret

Produktinformation

Kernen i Skynest Motion er den fascinerende kuppel, et arrangement af lyse og mørke elementer, der danner et fængslende netværk. Dette unikke design vækkes til live af kernestrukturer prydet af et tyndt, sammenvævet rørformet net, der er omhyggeligt fremstillet af genanvendt og genanvendeligt polyesterstof. Dette bæredygtige materiale tilfører ikke kun et strejf af elegance, men bidrager også til en grønnere fremtid.

Hvert lysende element i kuplen er udstyret med specielle mikrokontakter, der er diskret placeret på toppen og giver problemfri strømforsyning. Disse elementer er dækket af et tofarvet net og udsender et blødt og indbydende skær, der skaber en atmosfære af varme og ro. Den indvendige del af kuplen, som altid er klædt i klar hvid, sikrer optimal lysspredning fra det avancerede LED-modul og bader dit rum i en blid og diffus belysning.

Stabilitet er afgørende, og Skynest Motion leverer varen med sit indbyggede afbalanceringssystem i toppen af kuplen. Denne intelligente mekanisme gør det nemt at justere lampens balance, hvilket sikrer en perfekt stabil og sikker installation. I bunden af kuplen er der en aluminiumsring, som nemt holder hele netværksstrukturen på plads, sikret med et brugervenligt snap-fit-system.

Fremstillet i Italien. Designet af Marcel Wanders. Originaldesign fra 2022.

Godt at vide om Skynest Motion gulvlampen


- Skynest Motion er værdsat for de tekniske innovationer
- Fra kollektionen Skynest.
- Varmt hvidt, diffust lys.
- Fremstillet i Italien.
- Lim uden.
- Kan anvendes med forskellige dæmpbare systemer.
- Designet af Marcel Wanders.
- Lyskilde inkluderet.


Prishistorik

Den laveste salgspris for dette produkt i de sidste 30 dage før kampagnens start er 24900 kr

Egenskaber

Om varemærket
Flos blev grundlagt 1962. Samme år startede firmaet produktionen af en række lamper, som blev nogle af de største klassikere indenfor italiensk industriel design. Et par af disse lamper er Arco og Splügen Brau, formgiveren af Achille og Piergiacomo Castiglioni som tak være sit tidsløse design og tekniske fordel stadigvæk produceres den dag idag.