Nyheder
Belysning

Hurtig leveringer

Altid prisgaranti

30 dages returret

Plume CA Væglampe med Ledning, Polykarbonat

Plume CA Væglampe med Ledning, Polykarbonat

DKK 1 267
Plume CA er en væglampe fra DCWéditions med et delikat design og et behageligt lys, der inviterer en tidløs æstetik ind i ethvert rum.
På lager:  Leveringstid 2-5 hverdage

Plume CA Væglampe med Ledning

DKK 1 267

Hurtig og sikker levering
Altid prisgaranti
30 dages returret
Gratis fragt!

Produktinformation

Vi præsenterer Plume CA, en udsøgt væglampe fra mesterhåndværkerne hos DCWéditions. Plume CA er designet af det anerkendte Studio BrichetZiegler og kombinerer elegant elegance med enhver boligstil. Dens navn, "Plume", taler for dens charme, designet delikat med bløde linjer og indviklede detaljer. Denne lampe lyser ikke bare et rum op, men fylder det med en varm glød, der er både beroligende og indbydende. Den koniske lampeskærm, der er lavet af porcelæn eller polykarbonat i topkvalitet, sikrer holdbarhed, samtidig med at den udsender et hyggeligt lys. Plume CA-væglampen er bygget på en robust aluminiumsfod og er en perfekt balance mellem yndefuld æstetik og robust design. Så selv om den er holdbar og stærk, har den et fjerlet udseende, en "opadvendt næse", om du vil, og tilføjer en unik charme til din indretning.

Designet af Studio BrichetZiegler.

Godt at vide om Plume CA væglampen


- Fra kollektionen Plume by DCWéditions.
- Plume CA er værdsat for det delikate design
- Plume CA er også værdsat for det behagelige lys.
- Fremstillet af porcelæn eller polykarbonat.
- Designet af Studio BrichetZiegler.
- Lyskilde medfølger ikke.


Egenskaber

Om varemærket
DCWéditions blev grundlagt i 2008 af Philippe Cazer og Frédéric Winkler. Sammen ønskede de at skabe et brand, der samlede ikoniske genstande under ét tag. Et brand, der forenede genstande fra fortiden og nutiden, som delte den samme designethos: en ærlig enkelhed, der vil holde i generationer. Siden da har DCWéditions tilføjet flere og flere designere og deres værker til deres katalog og kan i dag prale af ikoniske genstande fra Bernard-Albin Gras, Bernard Schottlander, Bertrand Balas, Dominique Perrault, Gaëlle Lauriot-Prévost og Jacques Biny.