Returnering & Fortrydelsesret
x

Brugernavn

x
Skriv din e-mail adresse og få nyheder og tilbud fra os.
Jeg vil tilmelde mig!
Jeg vil ikke modtage flere nyhedsbreve!
kundeservice ønskeliste (0)


Save
RETURNERING & FORTRYDELSESRET


Når du handler på ROOM21.dk har du ret til at fortryde dit køb indenfor 14 dage, efter at du har modtaget varen. Dette forudsætter at produktet er i uforandret stand, dvs uanvendt og ikke beskadiget. Det er tilladt at åbne emballagen og kontrollere varen på en måde som ikke skader produktet eller dets emballage. Observér at fortrydelsesretten gælder i 14 dage og at denne ret gælder når bare du meddeler os, at du vil sende varen tilbage indenfor 14 dage. Har du købt et møbel som kræver montering så står ROOM21 ikke for monteringsskader.

Når du udnytter din fortrydelsesret er det dig som kunde som står for returfragten. Øvrige omkostninger, som omkostninger for varen og evt. fragt fra os til dig vil blive tilbagebetalt.


Sådan gør du for at returnere:

Obs! Kontakt altid Room21's kundeservice ved eventuel returnering, selv ved returnering af små pakker. Dette gør, at processen går hurtigere og Room21 sender en fragtseddel som skal bruges ved returneringen.

Når du udnytter din fortrydelsesret er det altid dig som kunde, som betaler for omkostningerne ved returneringen. Hvis du benytter dig af ROOM21's returfragtseddel vil tilbagebetalingen for varerne mindskes med omkostningerne for returfragten. Øvrige omkostninger, som omkostninger for varen og evt. fragt fra os til dig vil blive tilbagebetalt.

Tilbagebetaling sker indenfor 20 dage, efter vi har modtaget og godkendt din retur.

Kontakt kundeservice på kundeservice@room21.dk


Returneringsomkostninger:

Små pakker: 69,-
Større forsendelser: 69,-Returnering af små pakker:

Ved returnering af mindre varer som du har hentet hos dit ombud, returneres disse ved at aflevere pakken hos dette ombud.

 


Returnering af større forsendelser:

Ved returnering af varer som er leveret til din bolig (møbler og større produkter), kontakter du ROOM21’s kundeservice.

Derefter aftaler vi en dag varerne hentes af vores speditør.

 

Kontakt kundeservice på kundeservice@room21.dk


Pakken bør sendes tilbage i sin originale emballage. Hvis dette ikke er muligt så pak varen omhyggeligt og i en lignende transportemballage, som den som blev brugt ved leveringen til dig. Tilbagebetaling og kreditering gøres ca. 10 dage efter at vi har modtaget og godkendt din returnering.


Tænk på at du står for risikoen, hvis produktet beskadiges under fragten tilbage til os. Hvis varen er af større værdi anbefaler vi, at transporten forsikres. ROOM21 modtager ikke pakker på efterkrav.Undtagelser for fortrydelsesretten:

Ved køb af et produkt som fremstilles specielt til dig og ifølge dine specifikke ønsker, gælder fortrydelsesretten ikke. Eks. på dette kan være hvis du køber en sofa med et specifikt stof som efterfølgende fremstilles specielt til dig.

Ved bestilling af en specielfremstillet vare kontakter vi dig inden ordren ekspederes.


Venligst vær opmærksom på at fortrydelsesretten ikke gælder for virksomheder.