Betalingsvilkår
Gratis fragt over kr 1000.- * Certificeret af e-mærket
VAREKURV

 

BETALINGSVILKÅR

 
Du kan vælge mellem følgende betalingsalternativ på Room21.dk:
 
Kortbetaling
Faktura - 14 dage
Ratebetaling - Klarna konto 
Betaling via bankoverførsel

Kortbetaling:
Vi accepterer betaling med VISA/Dankort og Mastercard. Vælger du kortbetaling linkes du over til betalingssiden efter at du har bekræftet din ordre i kassens tredje trin. Angiv kortnummer, kortets gyldighedstid og kortets CVC-kode. CVC-koden er de tre sidste cifre i underskriftsfeltet på kortets bagside.
Overføring sker med sikker SSL-kryptering. Det indebærer, at ingen uautoriseret kan se dine kortoplysninger. Der tages ikke gebyr ved betaling på Room21.dk.

 
Faktura - 14 dage (0 kr):
Vi tilbyder fakturering i samarbejde med Klarna. Fakturaen får du sammen med dine varer. Du har 14 dage til at betale fakturaen fra det tidspunkt hvor varen blev afsendt (Obs! Ingen gebyrer ved fakturabetaling).
 
Levering vil kun ske til folkeregisteradresse. Hvis betalingen udebliver pålægges en påmindelsesafgift på 100,00 kr samt morarenter på 8,2 %. Ved købet foretages en kreditafprøvning som i særlige tilfælde indebærer, at kreditoplysninger indhentes.
 
Ratebetaling - Klarna konto:
Generelt:
Via et samarbejde med Klarna kan vi tilbyde dig mulighed for. at opdele din betaling. 0% rente for ratebetalinger op til 12 måneder. Der findes flere alternativer at vælge imellem og du vælger selv det mest passende.

Naturligvis kan du altid under ratebetalingstiden indbetale hele det resterende beløb. Du kan handle for 1.000 kr og op til 50.000 kr. Du kan have flere igangværende ratebetalingskøb og Klarna sammenfatter dem på en kontofaktura hver måned.

Enkelt og let:
Du laver en ansøgning vedr. ratebetaling i kassen i forbindelse med dit køb. I kassen vælger du betalingsalternativet "Ratebetaling - Klarna" og ønsket type af ratebetaling. Du får besked med det samme om din ansøgning er godkendt og vi kan håndtere dit køb omgående. Skulle din ansøgning blive afvist kan du gå tilbage til kassen og vælge et andet betalingsalternativ.
Obs! Kun levering til folkeregisteradressen.
 

Ratebetalingsalternativer:

3 måneder med 0% rente, oprettelsesgebyr 195 DKK
6 måneder med 0 % rente, oprettelsesgebyr 395 kr.

12 måneder med 0 % rente, oprettelsesgebyr 495 kr.
24 måneder Konto med 21,60 % i årsrente (betal 1/24 af totalbeløbet eller mindst 50 kr i måneden).

Fakturagebyr på 39 kr/md. tilkommer.

Du kan læse mere om Klarnas vilkår her: www.klarna.com/dk/vilkar/

Øvrigt:

Effektivrente ved køb for 10.000 kr med 0% rente i 12 måneder er 18,77 %. Din ansøgning vil medføre et sædvanligt kredit check.

Læs mere om de generelle kontovilkår


Betaling via bankoverførsel:
Når vi har modtaget din bestilling sender vi en ordrebekræftelse til dig med e-mail. Du overfører derefter købesummen (DKK) til vores bankkonto, f.eks. via din internetbank. Overføringen skal gøres i danske kroner. Vi registrerer/behandler først din ordre, når vi har modtaget det fulde beløb for din ordre. Ingen omkostninger tilkommer når du vælger bankoverførsel, men tænk på, at leveringstiden på lagervarer kan blive en dag længere end normalt, p.g.a. den tid det tager pengene at overføres fra din bank til vores konto.


Alle priser er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser. Når du handler med Room21.dk indgås aftaler på dansk og svensk.