Affiliate
Gratis fragt over kr 1000.- * Certificeret af e-mærket
VAREKURV

 

AFFILIATE

 
Tjen penge gennem ROOM21.dk - Ansøg til ROOM21's affiliateprogram idag!
Har du en hjemmeside eller en blog, og vil tjene penge på den? Er du derudover interesseret i at linke til en af Danmarks ledende og mest ekspansive forhandlere af designmøbler og indretningsdetaljer på nettet?

Vi betaler op til 12% af hele ordrebeløbet for hver bestillende kunde du sender til ROOM21.dk. Dette sker i samarbejde med Tradedoubler som kontrollerer alt som en uafhængig tredje part og efterfølgende udbetaler dine penge til dig.

Interesseret? Følg instruktionen herunder for at blive partner og tage din del af indtægterne allerede idag...


Med vores generøse affiliateprovisioner er vi en af de shoppingsider som giver bedst udbetalt EPC til Tradedoublers affiliates.

Som affiliate til ROOM21.dk markedsfører du nogle af Europas ledende og mest eftertragtede varemærker/producenter og formgivere af møbler, belysning og hjemmeindretning. Hver måned tilkommer flere hundrede nye produkter i vores voksende sortiment. Lige nu har Room21 over 80 varemærker.

Dit salg får også et ekstra skub på vejen via de reklamer som ROOM21 har i TV, i indretningsmagasiner og på Radio. Vores mål er, at du som affiliate til ROOM21 altid skal få godt betalt for dit arbejde at markedsføre ROOM21. Så gå ikke glip af chancen til at være med og få del af tilvæksten og at dele på indtægterne!

Hent vores banner via Tradedoubler eller direktlinke fra din blog/webbplads til www.room21.dk.
Er det første gang du benytter dig af TradeDoubler? Det er meget enkelt at blive partner...
Klik her og følg instruktionerne så er du hurtigt igang!

Allerede medlem hos TradeDoubler?
Så skal du bare søge efter vores ProgramID som er 210349.