Tæpper / Tæpper
x

Brugernavn

x
Skriv din e-mail adresse og få nyheder og tilbud fra os.
Jeg vil tilmelde mig!
Jeg vil ikke modtage flere nyhedsbreve!
kundeservice ønskeliste (0)

*Gælder ej hjemleverance samt større artikler og møbler!
Save

Tæpper

Begræns dine valg

Viser 1-24 af totalt 509.
1  2  3  4  5  6  7  8  ..22  Næste »  |  Vis alle
Sortering
1  2  3  4  5  6  7  8  ..22  Næste »  |  Vis alle

Tæpper

Få ting i et hjem er lige så funktionelle og smukke som et tæppe. Rent funktionelt giver det varme, men det giver også æstetisk varme i et rum. En entré får et helt nyt udseende med et smukt vævet tæppe. Stuen løftes op af et tæppe som matcher rummets øvrige indretning. Dette gælder også køkkenet.

Med et tæppe kan du let skabe dit drømmehjem. Sterile gulve bliver ingen glade af. Tæpper er essentielle for et hjems trivsel. Et par kolde fødder bliver glade,  når de  lander på et varmt tæppe istedet for et koldt gulv.

Forkæl dig selv og dit hjem med nye tæpper. Ingenting giver mere hygge og trivsel end et nyt tæppe.

Bestil dine tæpper hos Room21

Det skal være let at finde sit favorittæppe og desuden let at købe det. Hos Room21 gælder begge dele og desuden til gode priser og hurtig levering. Kig ind og se vores store sortiment af tæpper og find det du leder efter.

Vi har tæpper til alle værelser og foremål og der er en form og et materiale til alle.

Vores favoritter og varemærker

Hvem kan modstå at allerede i entréen mødes med et favegladt tæppe som Feel fra Linie Design? Eller vil du have noget mere klassiskt? Så passer tæppet Block fra House Doctor måske bedre. Room21 tilbyder udover disse mærker også tæpper fra kendte mærker som Brita Sweden, Day Home, Esprit, Marimekko, Mille Notti og mange flere. Gå igennem vores store sortiment og find dit favorittæppe