Tallerkener - på Nettet - Room21.dk – Møbler, Design & Indretning Online
Gratis fragt over kr 1000.- * Hurtig levering
VAREKURV

Tallerkener

Begræns dine valg


Update
Viser 1-24 af totalt 576.
1  2  3  4  5  6  7  8  ..24  Næste »  |  Vis alle
Sortering
Nordic Sand tallerken 26 cm, sand
119 DKK
Rustic asiette, grå
House Doctor
65 DKK
Rustic dyb tallerken, grå
80 DKK
Rustic skål S, grå
House Doctor
36 DKK
Nordic Sand tallerken 20 cm, sand
79 DKK
Nordic Sand tallerken 15 cm, sand
59 DKK
Legio Nova asiet
Eva Solo
100 DKK
Stone assiette, grå
House Doctor
50 DKK
1  2  3  4  5  6  7  8  ..24  Næste »  |  Vis alle

Tallerkener

At købe en flot service med gode tallerkener er en investering. Ingenting forhøjer et måltid som når man spiser på flot porcelæn. Her har vi en masse klassikere-tallerkener, assietter, dessertskåle og æggebægere bliver aldrig umoderne.

Hvis du gerne vil byttedit gamle slidte porcelæn ud og investere i noget nyt, så har du kommet til det rette sted. Her har vi samlet alle vores tallerkener, fra moderne formgivning til traditionelle mønstre og du bestiller let på nettet.

Køb porcelæn online

At finde det rigtige porcelæn kan være svært og der er en masse butikker med forskellige mærker. Hos os er det let eftersom vi har samlet alt på et og samme sted. Vælg det porcelæn du synes bedst om, vælg hvilke dele du vil have og bestil online. Vi leverer produkterne til dig og til gode priser.

Vores mærker og favoritter

Som sagt er der mange klassikere indenfor dette område. For eksempel Rörstrands mønster som har taget verden med storm. Hos os kan du købe nyproduktioner  af kendte mønstre (som nu tåler opvaskemaskine). Det er selve definitionen af investering.

Vi har også smukke tallerkener fra mærker som Arabia, Kosta Boda, Ittala, Marimekko og mange flere. Kig rundt i butikken og se hvad du kan lide. Vil du have porcelæn med farve, mønster eller klassiske hvide?