Skåle & Oplægningsfade på Nettet - Room21.dk – Møbler, Design & Indretning Online
x

Brugernavn

x
Skriv din e-mail adresse og få nyheder og tilbud fra os.
Jeg vil tilmelde mig!
Jeg vil ikke modtage flere nyhedsbreve!
kundeservice ønskeliste (0)

*Gælder ej hjemleverance samt større artikler og møbler!
Save

Skåle & Oplægningsfad

 

Begræns dine valg


Update
Viser 1-24 af totalt 409.
1  2  3  4  5  6  7  8  ..18  Næste »  |  Vis alle
Sortering
1  2  3  4  5  6  7  8  ..18  Næste »  |  Vis alle

Skåle og Serveringsfade

Det fine med serveringsfade er, at uanset hvad man serverer bliver resultatet altid flottere at kigge på. Som for eksempel chips-de er ikke så visuelt fine, men så lægger man dem i en farveglad skål og så sker der pludselig noget. Og vælger man at servere dippen i en matchende mindre skål så er succesen et faktum.

Eller hvorfor ikke kombinere skålene? Kig på den elegante komboskål fra Guzzini. I en sådan skål får chipsene og dippen en birolle. 

Skål til lørdagsslikket

Lige så sikkert som amen i kirken er, at børn vil have slik om lørdagen. ”Skal det være chokolade eller vingummi?” Det er en del af vores tradition dette med lørdagsslik og det er altid lige skønt at se de glade øjne når slikkeposen tages frem.

Nu kan du få ekstra glade øjne og smil når du lægger barnets slik i en skål fra vores sortiment. Kig igennem vores skåle og køb en som du tror skulle passe til dit barn, De finder nok også en egen favorit til dit eget slik.

Og til dem som vil spise lidt mere sundt har vi flotte frugtskåle!

Vores varemærker og favoritter

Marrimekko med sine vovede mønstre er selvfølgelig en favorit hos mange og det med al ret. Det  der firma fra Finland ved virkelig, hvordan man sætter kulør på tilværelsen!

Hvis du vil have noget lidt mere diskret så anbefaler vi, at du kigger på skåle og fade fra Kosta Boda. Vi har også mærker som Illtala, Arabia, Georg Jensen, Kartell med flere i vores sortiment. Kig ind og se vores udbud.