Wallstickers på Nettet - Room21.dk – Møbler, Design & Indretning Online
x

Brugernavn

x
Skriv din e-mail adresse og få nyheder og tilbud fra os.
Jeg vil tilmelde mig!
Jeg vil ikke modtage flere nyhedsbreve!
kundeservice ønskeliste (0)


Save

Wallstickers

Begræns dine valg

Viser 1-2 af totalt 2.
Sortering

Wallstickers

Er du træt af det  hvide, lidt triste tapet, som du har i dit hjem? Det udfylder sin funktion, men ikke mere. Væggen føles intetsigende? Så kan Wallstickers være noget for dig!

Indret forskellige rum med forskellige farver eller hvorfor ikke blande? Lad en del af en væg i stuen blive forvandlet ved at sætte et flot billede op. På nogle minutter kan du give værelset det der lille ekstra og at tapetsere har aldrig været lettere og sjovere end det er nu.

Kig i vores brede sortiment med Wallstickers og find din favorit.

Wallstickers til børnenes værelser

Lad børnene rejse jorden rundt uden at forlade værelset. Umuligt? Nej, se bare på verdenskortet fra Ferm Living. Der kan børnene finde sit favoritsted her på jorden og en dag også besøge det sted. Sådan skaber man eventyr og og sætter børnenes fantasi igang.

Er dit barn – eller dig selv måske – lidt ustruktureret? Få struktur på en sjov måde. Med Wallsticker-serien Kalender fra Ferm Living bliver det meget sjovere at gå igennem det som skal gøres den kommende uge.

Find det du leder efter og bestil det hos Room21. Hurtig levering og gode priser kan garanteres.

Ferm Living – en favorit

Ferm Living er det firma som virkelig har forstået det med Wallstickers og vi på Room21 er meget stolte  over,  at dette firma indgår i vores sortiment. Fantasien har ingen grænser når det kommer til deres design og man bliver forbavset over, hvordan de med små midler kan forvandle et helt værelse.

Kig ind og find din favorit. Room21 og Ferm Living er dit alternativ når det kommer til Wallstickers.