Billeder på Nettet Room21.dk – Møbler, Design & Indretning Online
x

Brugernavn

x
Skriv din e-mail adresse og få nyheder og tilbud fra os.
Jeg vil tilmelde mig!
Jeg vil ikke modtage flere nyhedsbreve!
kundeservice ønskeliste (0)


Save

Billeder

Begræns dine valg

Viser 1-24 af totalt 34.
1  2  Næste »  |  Vis alle
Sortering
1  2  Næste »  |  Vis alle

Billeder

Det kan være meget beroligende at stå foran et billede og analysere kunstnerens penseltræk. Man står der på museet, men føler sig alligevel lidt dum. ”Hvordan tænkte kunstneren egentlig? Hvad er budskabet?”. Pludselig kommer der flere nysgerrige og kigger og man går videre uden at få svar.

Undgå denne lidt pinlige følelse og indret dit eget hjem med kunst i entréen,  stuen eller i køkkenet. Billeder du kan analysere i dit eget  tempo. Hos Room21 finder du billeder som passer alle – farveeksplosioner, smukke landskaber eller direkte budskaber med tekst.

Vælg billeder som siger noget om dig. Kunst som passer til dig og dit hjem.

Køb billeder på nettet

Det bedste med kunst er, at den er individuel, det er smag og behag som gælder. Der er ikke noget som er rigtigt eller forkert. Kig ind og gå igennem vores sortiment og find din favorit. Billedet som du kan stå og kigge på hver dag. Bestil det på nettet og få det leveret direkte til din dør.

Vi på Room21 er stolte over vores hurtige levering og vores gode priser. Du får meget kunst for pengene.

Billeder i alle størrelser

Hos Room21 har vi samlet det vi kan lide. Her finder du kunst fra kendte varemærker som Wallstuff, House Doctor, Select21 og  Forsberg Form. Kig lidt ekstra på den sidstenævnte, det er det værd!

Hvad enten du har  en lille eller stor overflade som skal dækkes, så finder du det du leder efter hos os. Vi har billeder i alle størrelser. At finde dit favoritbillede har aldrig været lettere!