Opbevaring på Nettet - Room21.dk – Møbler, Design & Indretning Online
Gratis fragt over kr 1000.- * Hurtig levering
VAREKURV

Opbevare

Begræns dine valg


Update
Viser 1-24 af totalt 116.
1  2  3  4  5  Næste »  |  Vis alle
Sortering
Alfredo Køkkenrulleholder
499 DKK
Hexagon papirholder
Ferm Living
349 DKK
AJ madkasse A-Z, hvid
Design Letters
149 DKK
Noir skål med låg L, sort
109 DKK
Norr brødkasse, eg
1195 DKK
Upside Down glasholder, lysgrå
Scandinavian Design Factory
240 DKK
Grand Cru krydderiglas
120 DKK
1  2  3  4  5  Næste »  |  Vis alle

Køkkenopbevaring

Det er altid skønt at arbejde i et køkken med orden i tingene. Beløn dig selv og dit køkken og få orden i dine ting i køkkenet. En beholder til køkkenrullen, dåser til pasta, mel, sukker og andre varer som du bruger dagligt eller sæt dine krydderurter i flotte krydderistativer.

Hver ting har sin plads og det gælder at finde lige den. Et køkken bliver lettere at arbejde i og meget hyggeligere når det er organiseret. Vi på Room21 har alt til dit køkken. Smid alle triste kartoner ud og få en ny stil.

Kig i vores sortiment og opdater alt eftersom. Dit køkken  bliver en smukkere plads og madlavningen bliver let som en leg.

Køb den rigtige opbevaring til køkkenet

Drømmer du dig tilbage til barndommen, hvor du hos mormor vidste præcis hvilken dåse småkagerne lå i? Du kan skabe præcis samme fornemmelse  hos dine børn eller børnebørn. Vi har et stort udvalg af æsker og dåser og fra mange forskellige designere.

Alt du skal gøre er at bestemme dig for, hvordan du vil,  at andre skal opfatte dig i fremtiden. Derefter bestiller du varen og venter på vores hurtige levering. Du skal dog selv vogte kagedåsen.

Vores favoritter

Marimekkos varer er naturligvis manges  favoritter og hvem kan modstå deres fantastiske mønstre? De er som gjorde til opbevaring i køkkenet.

Room21 tilbyder, udover produkter fra Finland,  også varer fra andra kendte mærker som Joseph Joseph, Muuto, Norman Copenhagen, Ferm Living, House Doctor med flere. Uanset hvilke varer du køber til dit køkken, behøver du altid smart opbevaring.