Bagning på Nettet - Room21.dk – Møbler, Design & Indretning Online
Fri fragt ved køb over kr 1000.- Gælder ikke ved hjemleverancer eller levering til firma.
x

Brugernavn

x
Skriv din e-mail adresse og få nyheder og tilbud fra os.
Jeg vil tilmelde mig!
Jeg vil ikke modtage flere nyhedsbreve!
0

Bagning

Begræns dine valg


Update
Viser 1-11 af totalt 11.
Sortering
White Marble kagerulle
299 DKK
Green Marble kagerulle
299 DKK
Muffinsform 6 stk
190 DKK
Cupcake kit
Lékué
400 DKK
Beater piskeris, lyseblå
Normann Copenhagen
119 DKK
Beater piskeris, marineblå
Normann Copenhagen
119 DKK
Seletti saucepan
495 DKK

Bagning

Kan du huske følelsen man fik som barn, når man hjælpte sine forældrer med at bage? Eller endnu bedre-når man fik lov til at bage selv? At bage skal være sjovt og målet er, at finde tilbage til den følelse af lykke.

Vi forstår,  hvor besværligt det kan være, at stå med flere forskellige skåle for at bage syv forskellige småkager. Vores mål er derfor, at gøre det lettere for dig og igen gøre bagning til det som det skal være: Sjovt!

Bag med ungerne

Lad dine børn være med til at bage. Giv dem den fornemmelse af at skabe noget selv, som desuden også smager godt. Væk børnenes lyst med farveglade skåle og sjove motiver. Vi har også bagesæt til børn fra mærket Tala. Det vil ungerne med garanti synes om!

Vi har samlet alting som tilhører bagning og du kan ikke gå igennem vores produkter uden at få lyst til at bage en lækker kage. Se hvad vi kan tilbyde og bestil de produkter som du vil købe direkte på nettet. Det er let som en leg og desuden til gode priser.

Køb produkter til bagning online

At bage derhjemme har aldrig været så moderne som nu. Overalt ser man TV-program, bøger og blade med forskellige bagværk. Giv dig selv en ærlig chance at lykkes med bagningen. Room21 giver dig denne chance.

Led mellem vores farveglade favoritter, som for eksempel skålene fra Joseph Joseph eller de uimodståelige muffinsforme med mumimotiv fra Kalasfarm. Synes du det bliver  klistret at bage? Prøv non-stick bagerullen fra Tala-nu kan vi begynde at snakke om at det bliver sjovt at bage! Led videre mellem varemærker som Lékué, Hackman, Zyliss med flere og find de produkter som passer til dig.