Rengøring - & opvaskeredskaber på Nettet - Room21.dk – Møbler, Design & Indretning Online
x

Brugernavn

x
Skriv din e-mail adresse og få nyheder og tilbud fra os.
Jeg vil tilmelde mig!
Jeg vil ikke modtage flere nyhedsbreve!
kundeservice ønskeliste (0)

*Gælder ej hjemleverance samt større artikler og møbler!
Save

Rengøre

Begræns dine valg


Update
Viser 1-24 af totalt 52.
1  2  3  Næste »  |  Vis alle
Sortering
Waffle Klud 3-pak, grå
65 DKK
Shine Klud 3-pak, grå
House Doctor
65 DKK
Fejebakke m børste
Normann Copenhagen
Fra 169 DKK

Opvask og rengøring

”Vasker du op, skat?” Nu kan du bytte de obligatoriske sukke ud som svar på det spørgsmål og istedet svare: ”Ja, selvfølgelig!” Opvask behøver ikke være synonymt med kedeligt. Se det istedet som en chance at få lidt rekreation.

Det er dig mod stegepanderne, tallerkenerne og bestikket. Tag dem en efter en, stille og roligt og med de bedste hjælpemidler og se hvordan det faktisk kan være sjovt at vaske op. Hos os på Room21 finder du de bedste hjælpemidler, alt fra opvaskebørster til opvaskebaljer.

”Jeg tager gerne opvasken, min skat!”

Køb et flot og smart opvaskestativ

Har du problemer med at få plads til det du lige  har vasket op? Er hele køkkenbænken fyldt med opvask? Eller er dit nuværende opvaskestativ helt enkelt for grimt

Nu behøver du ikke være urolig over disse detaljer længere. Vi har et stort sortiment af opvaskestativer, som både er smuke at se på og samtidigt meget funktionelle-der er plads til masser af opvask. Se hvad som passer til dig og dit køkken. Bestil og  nyd vores hurtige levering og gode priser.  

Opvask og rengøring – vores varemærker og favoritter

Hvem kan modstå den skønne balje fra Norman Copenhagen eller den retrodesignede pedalspand fra Vipp? Room21 har desuden endnu flere lækre produkter. Kig ind og se vores varer fra mærker som Cult Design, House Doctor, Lilla Bruket, Hay med flere og finde dine favoritter.