Køkken / Øvrigt køkken
Gratis fragt over kr 1000.- * Certificeret af e-mærket
VAREKURV

 

Øvrigt køkken

Begræns dine valg


Update
Viser 1-48 af totalt 61.
1  2  Næste »  |  Vis alle
Sortering
Teæg, guld
Bloomingville
50 DKK
Elkoger 1,5 L, hvid
985 DKK
Tekanna, stentøj
328 DKK
EM press stempelkande 1 L, rustfrit stål
410 DKK
Ordinære pris 620 DKK
Elkoger 1,5 L, sort
985 DKK
Brødrister, hvid
1898 DKK
Tesi, rustfrit stål
145 DKK
Noir tekande, sort
Bloomingville
160 DKK
Theo stempelkande
547 DKK

Køkkenmaskiner

I flere hundrede år har mennesket forsøgt at forenkle ting og sager. At gøre det lettere for sig selv-og det er vel godt det samme! Hvem vil stå med en stor gammel sav for at få brænde eller lave smør med hånden. Heldigvis har denne udvikling også fundet sin vej ind i køkkenet.

Nu behøver du ikke slide armen af led når du skal piske fløde til desserten og du kan uden at anstrenge dig lave din morgensmoothie samtidigt som du rister brød i brødristeren. Det eneste du skal gøre er, at finde dine råvarer, tage de rette apparater frem og derefter nyde maden.

Opskrift på god morgenmad

Køb de frugter du synes om, lidt yougurt, lidt havre og læg det i en mikser. Resultatet bliver en sund smoothie som holder dig mæt længe. Samtidigt som du har brød i brødristeren, koger du vand og blander din smoothie. I løbet af et par minutter har du en god morgenmad.

Her finder du alle de apparater du behøver for at lave en god morgenmad på ingen tid.

Bestil køkkenapparater online

Vi på Room21 synes om at gøre ting lettere, uanset om det handler om at lave en enkel morgenmad eller bestille redskaber til køkkenet. Hos os vælger du den vare du vil have, bestiller den og får den leveret direkte til din dør.

Vores varemærker

Køkkenmaskiner behøver ikke være kedelige-tværtimod. Nu kan de også være en del af din indretning, Kig bare på køkkenmaskinerne  fra Bodum, som fås i mange forskellige farver eller den elegante elkedel fra Alessi-produkter som er både æstetiske og funktionelle.