x

Brugernavn

x
Skriv din e-mail adresse og få nyheder og tilbud fra os.
Jeg vil tilmelde mig!
Jeg vil ikke modtage flere nyhedsbreve!
kundeservice ønskeliste (0)

Knive & Skærebræt

Begræns dine valg


Viser 1-24 af totalt 49.
1  2  3  Næste »  |  Vis alle
Sortering
Chop2Pot Plus, aubergine
174 DKK
Ordinære pris 249 DKK
Chop2Pot Plus, rosa
139 DKK
Ordinære pris 199 DKK
Elevate forskærerkniv
126 DKK
Ordinære pris 179 DKK
Acacia skærebræt no 1
377 DKK
Ordinære pris 419 DKK
Duo Carve trancheringssæt
490 DKK
Ordinære pris 699 DKK
1  2  3  Næste »  |  Vis alle

Knive og Skærebrætter

Følelsen når man filerer en fisk, skærer i fin oksefile eller noget så simpelt som deler en tomat er noget helt specielt. Det vil sige, hvis du har en god kniv. Hvis du savner en god kniv bliver det en helt anden frustreret følelse, hvor du bliver nød til at slide fisken i stykker eller smadre  tomaten.

Det er vigtgt at have ordentlige  knive. Ha altid et knivsæt af god kvalitet hjemme. Med de rigtige knive i køkkenet bliver madlavningen let som en leg. Du vil takke dig selv hver gang du laver mad.

Køb et flot og praktiskt skærebræt

Skærebrættet er en genial opfindelse som virkelig fylder sin funktion og som er en essentiel del af køkkenudstyret. Nu har skærebrættet fået en til funktion-det har blevet en vigtig del i køkkenets møblement.

Indret dit køkken med store brætter af marmor, farveglade skærebrætter af plastik eller hvorfor ikke et bræt af massiv træ, som du kan skære dit hjemmebagte brød på. Undersøg hvilket skærebræt som passer til dig, bestil det og få det leveret direkte til dørren.

Knive og tilbehør – vores favoritter

Room21’s sortiment er enormt og vi har alt fra knive og skærebrætter til sakse og kniveslibere. Vores varemærker er af god kvalitet. Du finder for eksempel produkter Fiskars, Hackman, Joseph Joseph, Hay og House Doctor. 

Find dine favoritter mellem vores produkter. Held og lykke med madlavningen.