Koge -og stegeudstyr - Designmøbler og Hjemmeindretning - ROOM21.dk på Nettet
Fri fragt ved køb over kr 1000.- Gælder ikke ved hjemleverancer eller levering til firma.
x

Brugernavn

x
Skriv din e-mail adresse og få nyheder og tilbud fra os.
Jeg vil tilmelde mig!
Jeg vil ikke modtage flere nyhedsbreve!
0

Koge & Stege

Begræns dine valg


Update
Viser 1-24 af totalt 77.
1  2  3  4  Næste »  |  Vis alle
Sortering
Still tekande
Ferm Living
499 DKK
1  2  3  4  Næste »  |  Vis alle

Koge –og stegeudstyr

Hvis du kigger på et madlavningsprogram så vil du opdage en ting – foruden de nøje udvalgte råvarer- har alle kokke lige fra Jamie Oliver og Gordon Ramsay til Brødrene Price en ting til fælles. Hvad?

Jo, at redskaberne de bruger er tilpassede  til den ret de er igang med at lave. Uanset om det handler om suppe, fisk i ovnen eller en pastasovs, se laves de i gryder og pander som passer lige til den madlavning.

Du kan gøre det samme! Giv dig selv en chance og få den perfekte stegeoverflade på dit kød eller den helt rigtige sprødhed på pandekagerne. Opdag afdelingen med koge –og stegeudstyr. Det kan gøre en kæmpe forskel i køkkenet.

Køb gryder, panderog kasseroller online

Det bedste med at købe online hos Room21 er – udover priserna – det faktum, at det man vil købe,  kun er et klik væk. Du kigger i vores store sortiment, bestiller og venter på vores hurtige levering. Let som en leg.  

De fineste pandekager laves selvfølgelig på en pande fra Skeppshult. Udover det har vi mange andre pander og gryder i sortimentet. Redskaber man bruger gennem hele livet og aldrig bliver trætte af. Hvad med Eva Solos forskellige pander i diverse farver eller måske den klassiske fra Hackman?

Bare det bedste er godt nok i dit køkken og det bedste har vi på Room21.