Duft & Kropspleje på Nettet - Room21.dk – Møbler, Design & Indretning Online
Gratis fragt over kr 1000.- * Certificeret af e-mærket
VAREKURV

 

Duft & Kropspleje

Begræns dine valg


Update
Viser 1-48 af totalt 173.
1  2  3  4  Næste »  |  Vis alle
Sortering
Kissable Cheek duftlys
87 DKK
Ordinære pris 87 DKK
Shampoo 450 ml, citrongræs
182 DKK
Håndsæbe
Meraki
131 DKK
Balsam 450 ml, citrongræs
196 DKK
Midvinter, duftlys
Torplyktan
167 DKK
Muse keramiklys, hvid
Jonathan Adler
613 DKK
Rimfrost, duftpinde
Torplyktan
255 DKK
Rimfrost, duftlys
Torplyktan
167 DKK
Fragrance tag tabac
Lilla Bruket
123 DKK
No149 duftlys 50g, black oak
160 DKK
1  2  3  4  Næste »  |  Vis alle

Dufte – en del af oplevelsen

Når det kommer til indretning og trivsel så er det let at glemme duftene. Du glemmer vel aldrig duften af nybagte boller og den simrende gryderet hjemme hos din mormor. Det er  lige det-takket være disse dufte-skabes hygge og minder.  

Eller tænk på nyvoksede gulve eller nyvasket tøj. Der er noget specielt med disse dufte. Man forbinder dem med noget nyt og rent og det skaber en god fornemmelse.

Hvordan er det hjemme hos dig? Har du en særlig duft som siger noget om dig og dit hjem? Tænk over det og kig i vores store sortiment.

Bestil badeværelsets dufte online

Har du nogensinde været på et Spa? Ligget på madrassen mens massøren arbejder sig igennem din krop og rummet er fyldt med duften af lavendel. Oplev den fornemmelse i dit eget badeværelse-hver dag.

Vask kroppen med lækker sæbe, læg dig i et saltbad og slut af med en en god lotion med duft af sort peber. Både rekreation og hverdagsluksus og  til en billig pris!

Alt dette finder du hos Room21 og tilbydes desuden en god pris. Det eneste du skal gøre er, at bestille og vente på vores hurtige levering.

Room21s varemærker og favoritter

Hos os er det let at forkæle sig selv med dufte fra hele verden. Lavendel, koriander, chili, vanilie, mynte, mandel og mange flere er bare nogle af de dufte du kan vælge mellem.

Duftene kommer som sæber, lys, hudlotion, skrub med mere og varemærkerne bag disse produkter er bland andet Lilla Bruket, Kew Royal Botanical Gardens, House Doctor og Af Swedala.

Hver sag har sin duft-find din favorit hos os.