x

Brugernavn

x
Skriv din e-mail adresse og få nyheder og tilbud fra os.
Jeg vil tilmelde mig!
Jeg vil ikke modtage flere nyhedsbreve!
kundeservice ønskeliste (0)

Dekoration

Begræns dine valg


Update
Viser 1-24 af totalt 1356.
1  2  3  4  5  6  7  8  ..57  Næste »  |  Vis alle
Sortering
Plant krukkestativ, large
224 DKK
Ordinære pris 249 DKK
Bubble urtepotteskjuler, grå
98 DKK
Ordinære pris 109 DKK
Plant krukkestativ, small
179 DKK
Ordinære pris 199 DKK
1  2  3  4  5  6  7  8  ..57  Næste »  |  Vis alle

Dekoration

Det fine med små detaljer er, at man med små midler kan fortælle sin historie. Hvem man er, hvor man kommer fra og hvad man drømmer om. Det gamle familiefoto overfor sengen, sine første skøjter som hænger på et søm i entréen og det enorme billede af New Yorks skyline.

Samtlige fortæller noget om dig og giver desuden hjemmet et personligt præg. Som det skal være. I alle hjem bør de små detaljer tage plads.

 

Bestil dekoration online

Room21 har et stort udbud af indretningsdetaljer. Det fine er, at du ikke behøver gå igennem en masse butikker for at finde dem, alt du behøver gøre er,  at finde det du leder efter, bestille og nyde af vores hurtige levering. Hurtigt og smidigt.

 

Room21s favoritter

Det er svært at ikke forelske sig i vores varemærker og deres produkter. Tag for eksempel Kay Boyesens samlede produktion. Eller hvorfor ikke lysestagerne fra Areawear og  Skultuna? Vil man have noget at sætte blomsterne i så er vaserne fra House Doctor helt uimodståelige.

Udover disse tilbyder Room21 også dekorationsdetaljer fra mærker som Rosendahl, Asplund, Georg Jensen, Kartell, Klong, Stelton og mange, mange flere. Du finder fyrfadsstager, lysestager, træfigurer, krukker og alt du behøver til at dekorere dit hjem.  

Find dine favoritter hos os, risikoen findes at det kan blive mange!