Hynder & Tilbehør på Nettet - Room21.dk – Møbler, Design & Indretning Online
Gratis fragt over kr 1000.- * Hurtig levering
VAREKURV

Hynder & Tilbehør

Begræns dine valg

Update
Viser 1-24 af totalt 68.
1  2  3  Næste »  |  Vis alle
Sortering
Haveslange, sort
Garden Glory
795 DKK
Haveslange, grå
Garden Glory
795 DKK
Flame ildfad Ø47
1495 DKK
Haveslange, hvid
Garden Glory
795 DKK
Haveslange, guld
Garden Glory
995 DKK
Haveslange, turkis
Garden Glory
795 DKK
Classic mundstykke, krom
895 DKK
Haveslange, rusty rosé
795 DKK

Tilbehør til udemøbler

Når det kommer til udendørs møblerne er det også de små detaljer som er vigtige. En parasol som beskytter mod den stegende sol, smukke lanterner, som lyser op i sommernatten, dejlige hynder til at sidde på og andre småting som gør din udemiljø til noget helt specielt.

Med de rigtige tilbehør til haven og udemøbler skaber du et rum udendørs. Det vil du sætte pris på hele sommeren, ja også i januar, når du begynder at se frem imod den kommende sommer.

 

Køb online hos Room21

Behøver du en stabil parasol eller varmende og flotte hynder til dine stole? Du finder begge dele i vores sortiment og kan stille og roligt bestille til gode priser og med hurtig levering.

Når det kommer til hynder er det en god idé at vælge kvalitet. At have hynder som tåler vand, men som også har et behageligt stof er den bedste kombination. Du vil ikke sidde på plastik, men du vil heller ikke løbe frem og tilbage med hynderne hele sommeren. Derfor er det vigtigt med hynder og puder, som er fremstillet til udendørsbrug. Materialer som er skønne at sidde på og som tåler vand.

 

Vores produkter og varemærker

Vi kan stolt præsentere produkter fra mærker  som Röshult, Eva Solo, Skagerak, Brafab og mange flere. Sammen har de alt det du kan tænke dig for at få en hyggelig udendørsmiljø.  

 

Kig i vores sortiment, find det du vil have og bestil direkte på nettet.