Havemøbler og Udemøbler på Nettet - Room21.dk – Møbler, Design & Indretning Online
Gratis fragt over kr 1000.- * Certificeret af e-mærket
VAREKURV

 

Havemøbler

Begræns dine valg


Update
Viser 1-48 af totalt 356.
1  2  3  4  5  6  7  ..8  Næste »  |  Vis alle
Sortering
Domo sideboard outdoor, sort
5989 DKK
Haveslange, grå
Garden Glory
654 DKK
Haveslange, turkis
Garden Glory
654 DKK
Air Chair stol, hvid
584 DKK
Ordinære pris 834 DKK
Plant krukkestativ, large
230 DKK
Skagen stol, teak
3495 DKK
Classic vægophæng, turkos
325 DKK
Haveslange, guld
Garden Glory
946 DKK
Vendia stol, teak
2295 DKK
Haveslange, hvid
Garden Glory
654 DKK
1  2  3  4  5  6  7  ..8  Næste »  |  Vis alle

Udemøbler

Skab en oase til dig selv i dit eget hjem. Det behøver du. Lidt stilhed i solen med en kop kaffe og en god bog. Lyder det ikke som en god plan? Hvad enten  du har en lille balkon eller en stor have behøver du skønne udemøbler.

Størrelsen har ikke nogen betydelse når det kommer til udemøbler. Det vigtigste  er, at man trives og har tid til at nyde tilværelsen. Det gør man virkelig med udemøblerne fra Room21. Uanset om det handler om en stille frokost i solen, hverdagsaftensmad med familien eller hygge med venner en sen augustaften, så har vi udemøblerne du behøver.

Det vores udemøbler har fælles er,  at de er smukke at se på, skønne at sidde i og tåler lidt af hvert. Vi har udemøblerne som passer til dine behov.

 

Køb udemøbler på Room21

Room21 har et stort sortiment af udemøbler som du let bestiller og får leveret hurtigt direkte til din dør. Hvad behøver du? En sofa til altanen, et vægbord til balkonen eller en skammel til at hvile fødderne på efter middagen?

Hos os finder du alt og desuden til gode priser. Kig i vores sortiment, find det du behøver og bestil. Vi leverer hurtigt til dig. Vi tilbyder havemøbler, balkonmøbler og tilbehør fra kendte varemærker som  som Kartell, Röshults, Fermob, Department med flere.

Se hvilken møbel som passer til dig!