Haveborde på Nettet - Room21.dk – Møbler, Design & Indretning Online
Gratis fragt over kr 1000.- * Certificeret af e-mærket
VAREKURV

 

Havebord

Begræns dine valg

Update
Viser 1-48 af totalt 82.
1  2  Næste »  |  Vis alle
Sortering
Vendia bord, teak
3095 DKK
Domo bænk outdoor, sort
3840 DKK
Skagen bord, teak
6995 DKK
Sixties bord, cactus
2246 DKK
Domo sideboard outdoor, sort
5989 DKK
Domo Square bord S outdoor, hvid
2352 DKK
Ordinære pris 3360 DKK
Domo sideboard outdoor, hvid
4192 DKK
Ordinære pris 5989 DKK

Havemøbler

Hækken er klippet med kirurgisk præcision, fliserne er renset, æbletræet er beskåret og græsset ser ud som en golfbane. Du nyder din nye oase og vil sætte dig ned og slappe af. Det er i disse øjeblik man behøver behagelige havemøbler. Møbler som gør haven til et rum i naturen-en plads, hvor man vil være.
 

Plej dine møbler

Møblerne man har i haven udsættes for mere slitage end dem man har indenfor. Regn, frost, vind-alt påvirker dine borde og stole udenfor. Derfor er det vigtigt, at pleje dine havemøbler lidt ekstra.

Hos os finder du de tilbehør du behøver, f.eks. Leather Master Scandinavia, som gør, at du kan bruge dine havemøbler år efter år.


Køb havemøbler på nettet 

Det er enkelt at handle hos os-hele året rundt. Hos Room21 kan du købe dine havemøbler allerede i december og du får altid hurtig levering og gode priser. Alle drømmer vi om at lægge os i hængekøjen en varm sommerdag med en god bog. Savner du træer eller er i flere som vil ligge i hængekøjen? Tag et ekstra kig på den skønne hængekøje fra Fatboy-både mobil og lækker og det bedste er, at der er plads til to!

Vi tilbyder også udendørsprodukter fra varemærker som Brafab, Grythyttan, Department med flere. Se hvad som skulle passe ind i din have, forbered dig til næste sommer og bestil stille og roligt på nettet.