x

Brugernavn

x
Skriv din e-mail adresse og få nyheder og tilbud fra os.
Jeg vil tilmelde mig!
Jeg vil ikke modtage flere nyhedsbreve!
kundeservice ønskeliste (0)

Lyskilder

Begræns dine valg


Viser 1-24 af totalt 64.
1  2  3  Næste »  |  Vis alle
Sortering
E27 ekstra pære
134 DKK
Ordinære pris 149 DKK
Diamond Lights, crystal
225 DKK
Ordinære pris 250 DKK
Golden Globe dekorationslampe
178 DKK
Ordinære pris 198 DKK
Golden Tubular dekorationslampe
179 DKK
Ordinære pris 199 DKK
Atelier Lights Globe 80 LED, crystal
117 DKK
Ordinære pris 130 DKK
Bukett lyskæde
71 DKK
Ordinære pris 89 DKK
Idea LED, E27 12,5
179 DKK
Ordinære pris 199 DKK
Atelier Lights Globe 125 pære, smoke
158 DKK
Ordinære pris 175 DKK
Amp pære LED E14/2W
35 DKK
Ordinære pris 39 DKK
1  2  3  Næste »  |  Vis alle

Lyskilder

Er du træt af at have samme lys hele året rundt? Træt på den gamle pære som fylder sin funkton, men ikke har det der lille ekstra. Faktum er,  at du kan ændre hele rummets karakter med energismarte, flotte og dekorative pærer. Du kan give nyt liv til dit hjem med lyskilder som har mønster eller en anderledes form.

Med de rigtige lyskilder kan du med små penge, skabe et helt nyt rum. En vigtig del af indretningen i et hjem handler om, hvordan lyset falder og hvordan pærerne ser ud. Så kig i vores sortiment med  LED-og halogenlamper og vælg noget dekorativt istedet for den gamle pære.

 

Lyskilder i vores sortiment

Vi tilbyder lyskilder og lamper til gode priser og har på vores lager mærker som Philips, Orrefors, Muuto, Edison, House Doctor med flere. Giv dit hjem et nyt lys og gå igennem vores sortiment inden du bestemmer dig. Vi leverer hurtigt til dig og har altid gode priser på hvad du end vælger at bestille.

 

Miljø og energi

At være miljøbevidst er idag en nødvendighed. Vi må allesammen gøre vores for at redde vores planet. Det lille du bidrager med skaber ringe på vandet og bliver stort. Bare ved at bytte din normale pære til en halogenpære gør, at du sparer op til 30 procents energi og du får en pære med to års livslængde.

Her kan du kombinere godt design med ”miljøtænk”. Kig rundt mellem vores lyskilder og bestil det som passer til dit hjem.