Opbevaring på Nettet - Room21.dk – Møbler, Design & Indretning Online
x

Brugernavn

x
Skriv din e-mail adresse og få nyheder og tilbud fra os.
Jeg vil tilmelde mig!
Jeg vil ikke modtage flere nyhedsbreve!
kundeservice ønskeliste (0)

*Gælder ej hjemleverance samt større artikler og møbler!
Save

Opbevaring

Begræns dine valg


Update
Viser 1-24 af totalt 1316.
1  2  3  4  5  6  7  8  ..55  Næste »  |  Vis alle
Sortering
North hylde, sort
Bloomingville
231 DKK
Ordinære pris 289 DKK
1  2  3  4  5  6  7  8  ..55  Næste »  |  Vis alle

Opbevaring af stort og småt

”Nu det jul igen og nu det jul igen og hvor er alle julesager?”. Ja, vi kender paniken når man står på loftet og leder mellem alle kasser i sin jagt på julemænd, ledninger og julekugler. Eller ting og sager overhovedet.

Tingene har det med at forsvinde-uanset størrelse og form-så er de væk når man behøver dem som mest. Løs dette problem ved at opbevare dine ting på et og samme sted, så du ved hvor du har dem. Med god opbevaring kan man spare både tid og penge.

Søg og du skal finde!

Room21 har alt du behøver, lige fra små æsker til mindre  foremål  til bænke som du kan placere dit fjernsyn på. Hvad leder du efter? Noget til din enorme LP-samling eller opbevaring  til alle dine Blixen bøger?

Hos os kan du finde det meste, bestil direkte på nettet og få alting leveret direkte til dig.

Køb opbevaring på nettet

Room21 har alt fra knager, skabe til hylder af forskellig slags. Ting som er gode til opbevaring. Hvad passer i dit hjem? Søg mellem vores varemærker som for eksempel Hay og House Doctor til de mindre ting og til de lidt større ting kan du lede mellem mærker som Select21, Asplund, Voice, String, A2, Department og Källemo.

Undersøg  dit behov af opbevaring og køb det du synes om og find noget som både er praktiskt og samtidigt også en  flot indretningsdetalje.