Møbler - Room21.dk
Gratis fragt over kr 1000.- * Certificeret af e-mærket
VAREKURV

 

Møbler

Begræns dine valg


Update
Viser 1-48 af totalt 3838.
1  2  3  4  5  6  7  8  ..80  Næste »  |  Vis alle
Sortering
Mixrack skostativ L, sort
Showroom Finland
603 DKK
Wood pindestol H17, grå
666 DKK
Wood pindestol H17, sort
666 DKK
String vitrinskab
Fra 2188 DKK
Rack knage, sort
House Doctor
442 DKK
Mixrack skostativ M, sort
Showroom Finland
537 DKK
Wood pindestol H17, hvidpigmenteret egetræ
712 DKK
Ledge hylde, sort
House Doctor
161 DKK
Ledge hylde, hvid
House Doctor
161 DKK
North hylde, hvid
Bloomingville
306 DKK
1  2  3  4  5  6  7  8  ..80  Næste »  |  Vis alle

Møbler

Forestil dig at du står i et tomt hus og at det er dig som skal bestemme møblementet.

En sofa ved vinduet, en læsestol i det ene hjørne, nogle stole inde på kontoret. Du tænker videre og kommer frem til, at der skal være nogle hylder, et stort spisebord og nogle flotte stole.

Det slår dig pludseligt, at det kommer til at koste både tid og penge at løbe rundt i forskellige møbelbutikker. Hvorfor skal det være så svært, tænker du måske? Hvorfor kan alting ikke vare være på et og samme sted?

 

 

Køb møbleronline hos Room21

Du behøver ikke at stille det spørgsmål længere. Nu kan du stille og roligt sidde foran din computer og planlægge dit hjem. Sæt en kop kaffe over og bestem hvad du vil have alt eftersom du går igennem vores store sortiment. Hvorfor rende rundt i hele byen, når du finder alting, stort som småt, hos Room21?

Det eneste du skal gøre er,  at vælge det du vil have og bestille det direkte til din dør. Room21 har hurtig levering og gode priser.

 

Vores kategorier og varemærker

Room21 er stolte over,  at kunne tilbyde  et stort udvalg og vi ved at det gør det både lettere, men også sværere for dig. Enkelt fordi vi har kategoriseret alting i letnavigerede kategorier. Sværere fordi vi har så meget at vælge mellem!

Giv dig tid og find det du vil have. Kig mellem varemærker som Dux, Lammhults, Magis, House Doctor, Department med flere. Her er nogle møbeltyper du kan kigge nærmere på:

Borde: Et stort udbud af borde af forskellig slags og til alle rum. Vi har spiseborde, rulleborde, sofaborde og mange flere.

Lænestole og siddestole: Her finder du alt fra designklassikere til mere moderne kreationer. Kig ind og find din favorit lænestol

Sofaer: De fleste mennesker bruger meget tid i sin sofa. Se vores store sortiment og find den perfekte sofa til dig og din familie.

Stole og skamler: Uanset om du vil have en pindestil, en designklassiker eller en moderne stol til spisebordet, så finder du den her.

Nu har vi skrevet lidt om nogle af de møbler vi har på Room21. Kig selv efter og vi ved at du vil finde det du leder efter. Velkommen ind!