Balkon på Nettet - Room21.dk – Møbler, Design & Indretning Online
Gratis fragt over kr 1000.- * Certificeret af e-mærket
VAREKURV

 

Balkon

Begræns dine valg

Update
Viser 1-48 af totalt 183.
1  2  3  4  Næste »  |  Vis alle
Sortering
Vendia stol, teak
2295 DKK
Air Chair stol, hvid
584 DKK
Ordinære pris 834 DKK
Vendia bord, teak
3095 DKK
Helinox One stol, blå/offwhite
Chhatwal & Jonsson
1676 DKK
Helinox One bord, blå/offwhite
Chhatwal & Jonsson
1822 DKK
1  2  3  4  Næste »  |  Vis alle

Balkonmøbler

Det er ikke altid så let at indrette sin balkon. Den lille plads gør, at man ikke kan have så mange møbler  og det er jo mindre sjovt. Man vil jo kunne sidde der, gerne to og måske tre, fire personer og man vil jo også gerne have et lille bord til de iskolde drinks.

Den som har en lille balkon giver måske op på forhånd, men det går at løse. Alt handler om at planlægge. Lidt mindre møbler, smarte løsninger og kreative idéer gør at det meste kan løses.

Vi hjælper dig og din balkon en bid på vejen.

 

Skab din drømmebalkon online

Vi har et stort udbud af smarte møbler som ikke tager så meget plads og som kan foldes sammen når de ikke er i brug. Tænk først over, hvordan du vil udnytte din balkon. Bagefter kan du lede i vores sortiment, bestille det du vil have og få det leveret hurtigt og effektivt.

Vores afdeling med balkonmøbler er inspirerende og du finder det meste her, alt fra mindre stole og borde til taburetter.

 

Vores favoritter

At sidde en varm sommermorgen og nyde sit kaffe, måske siddende på en stol fra Fiam og med det citrongule bord fra Fermod foran sig. Det lyder vidunderligt, ikke? Kig i vores sortiment, hvor du foruden Fiam og Fermod også finder Grythattan. Vi er sikre på, at du  finder dine balkonmøbler hos os på Room21.