Borde på Nettet - Room21.dk – Møbler, Design & Indretning Online
x

Brugernavn

x
Skriv din e-mail adresse og få nyheder og tilbud fra os.
Jeg vil tilmelde mig!
Jeg vil ikke modtage flere nyhedsbreve!
kundeservice ønskeliste (0)

*Gælder ej hjemleverance samt større artikler og møbler!
Save

Bord

Begræns dine valg


Update
Viser 1-24 af totalt 971.
1  2  3  4  5  6  7  8  ..41  Næste »  |  Vis alle
Sortering
Ray sengebord, egetræ/hvid
1198 DKK
Ordinære pris 2395 DKK
Plant Box planteæske, sort
1499 DKK
Ray spisebord, hvid
Department
2750 DKK
Ray sofabord, hvid
Department
1250 DKK
Ray sofabord, hvid/egetræ
1250 DKK
Ray sidebord, grå/egetræ
425 DKK
Ordinære pris 850 DKK
1  2  3  4  5  6  7  8  ..41  Næste »  |  Vis alle

Bord

Uanset om det gælder en middag i køkkenet eller fredagshyggen foran fjernsynet, så har bordet en vigtig funktion. Man samles rundt om det og har de ting på bordet som er vigtige i øjeblikket. Mad, drikkevarer, chipsskåle eller lørdagens tipskupon. Alting får plads.

Vi har borde til alle lejligheder og sammanhænge, så kig ind i vores store sortiment og du finder med garanti det de leder efter. Alle borde kommer fra kendte varemærker.

Bordets materiale og form

Materiale og form kan variere efter smag og behag og det vælger du helt selv. I Room21’s brede sortiment finder du det som du leder efter. Klappeborde, runde borde eller stilrene bord med italienskt design- der er mange forskellige alternativer at vælge mellem.

Bestil det bord som du vil have direkte på nettet og vi levere hurtigt til dig. Du behøver ikke jage rundt i forskellige møbelbutikker, men kan stille  og roligt sidde foran din computer og vælge dit bord. Desuden har vi altid gode priser- du kan gøre et rigtigt fund!

Vores favoritter og varemærker

Der er ikke noget bedre end at ”mødes rundt om bordet”, så giv dig tid og vælg det rigtige bord til dit hjem. At vælge et flot, funktionelt bord giver hjemmet sjæl og bliver en naturlig mødeplads.

Se dig omkring hos os og opdag favoritter fra mærker som Department, Dux, Design House Stockholm eller Gubi. Vi garanterer, at du finder et bord som du vil trives med.